Awards | Fearless Award!

Fearless Award! | SUSANSUSAN bruidsfotografie

WOW, nog meer mooi nieuws: ik heb een Fearless Award gewonnen! Sinds een klein jaar ben ik een trots lid van Fearless photographers, een collectief van supertoffe bruidsfotografen over de hele wereld die echt de meest waanzinnige foto’s maken. Fearless foto’s zijn anders, uniek en gedurfd en daarom enorm inspirerend. Het was best een stap om me aan te melden als lid, omdat een aantal van mijn fotografie-helden ook lid zijn van Fearless en het niveau erg hoog is. Elke 2 maanden kun je werk insturen voor de awards en soms zakt de moed me best in de schoenen als de winnaars zie: het is zó goed! Maar omdat ik wil blijven leren en Fearless erg inspirerend is heb ik deze ronde weer een aantal beelden ingestuurd. En met resultaat: bovenstaande foto heeft 1 van de 277 awards gewonnen! Dat lijkt misschien veel, maar elke ronde worden ruim 10.000 (!!) beelden ingestuurd en minder dan 10% wint een award. Ook omdat een aantal fotografen waar ik erg tegenop kijk deze ronde in de jury zaten voel ik me vereerd!

Dussss… IK HEB MIJN EERSTE FEARLESS AWARD GEWONNEN!

Ik ben echt trots op deze foto en het voelt als een mooie bevestiging dat deze foto een prijs heeft gekregen. Ik maakte deze foto op de bruiloft van Bram & Anouk afgelopen zomer. Na de ceremonie stonden de glazen champagne al klaar voor de toast, en toen ik fotografeerde hoe Bram & Anouk gefeliciteerd werden viel mijn oog ineens op de wesp die alvast proostte op het huwelijk…

Wil je meer winnaars zien van deze ronde? Bekijk dan deze pagina.


WOW , I have more great news to share! I won a Fearless Award! Since last year, I am a proud member of Fearless photographers , a collective of super cool wedding photographers around the world who really make the most amazing pictures. Fearless photos are different, unique, daring and very inspiring . It was quite a step to register as a member , because some of my photography-heroes are members of Fearless. You can submit your work for the awards every two months and sometimes I feel intimidated when I see the winners: it’s so good ! But because I want to keep learning and Fearless is very inspiring, I have submitted some images this round of awards. And with success : the photo above won 1 of the 277 awards! That may seem like a lot , but each round there are over 10,000 ( ! ) images submitted and less than 10 % wins an award . Also because some photographers I admire were judiging this round of awards , I feel honored!

I’m really proud of this picture and it feels so good that this photo has been given an award. I took this photo at the wedding of Bram & Anouk last summer. After the ceremony, the champagne glasses were allready waiting for the toast, and while Bram & Anouk were congratulated by their family and friends, I suddenly noticed the wasp that already toasted on their marriage …

Merkelijkheid.nl