Beste Familiefotograaf van Nederland!

BESTE FAMILIEFOTOGRAAF VAN NEDERLAND⁠

Ik mag het écht zeggen. Geen clickbait, maar een titel die ik het komende jaar mag dragen. Begin december 2021 kreeg ik te horen dat ik beste Nederlandse familiefotograaf bij This is Reportage Family ben geworden! In totaal won ik dit jaar 11 awards: 7 enkele beelden, en 4 stories.⁠

En dat niet alleen: wereldwijd ben ik op de 8e plek geland.⁠

Beste familiefotograaf van Nederland, 8e wereldwijd. ⁠Hoe gaaf is dit!⁠

This is Reportage Family

This is Reportage Family is een toonaangevende internationale fotowedstrijd voor documentaire fotografie, waar fotografen van over de hele wereld aan mee doen. Een wedstrijd waarbij je alleen beelden in mag sturen waarbij je als fotograaf niets in scene gezet hebt. “Nothing posed, nothing staged”. Gedurende een jaar kun je in verschillende rondes je beelden insturen, waarbij je foto’s beoordeeld worden door een jury van professionele fotografen. Elke ronde worden er weer duizenden foto’s van de beste familiefotografen over de hele wereld ingestuurd. Van alle inzendingen wint slechts een paar procent een award.

Day in the life fotografie

Ik ben heel blij dat ik met het vastleggen van geboortes en Day in the Life’s, een werkwijze en foto’s waar ik zó in geloof, deze titel nu heb. Maar vooral ben ik heel blij dat steeds meer mensen mij vragen om een bijzonder moment in hun leven vast te laten leggen. De schoonheid van het échte leven vastleggen is wat ik het allerliefste doe.⁠ Ik doe geen geposeerde familieshoot, maar maak Day in the Life reportages. Ik duik een dag in jullie verhaal en dagelijks leven, en leg dat vast in herkenbare beelden vol liefde, emotie en sterke momenten. In het afgelopen jaar mocht ik heel uiteenlopende verhalen vastleggen. Zo was ik bij diverse geboortes aanwezig , en maakte ik Day in the Life reportages op heel gewone en bijzondere dagen. Ik was bij ‘alledaagse’ dagen, in een kraamweek en een dag mee op vakantie. Extra speciaal waren de geboortes waar ik dit jaar bij was: van thuisbevalling tot ziekenhuisbevalling tot keizersnede: ik heb het allemaal vastgelegd.

Op naar 2022, waarin ik nog veel meer familieverhalen ga vastleggen! Maar eerst…. is het tijd voor taart!⁠

Onderstaande beelden zijn het afgelopen jaar in de prijzen gevallen. Het zijn 7 losse beelden, en 4 fotoseries.

11x This is Reportage awards in 2021:

Beste Familie fotograaf | Familiefotograaf Utrecht | Familiefotograaf Amersfoort | Familiefotoshoot

Familiefotoshoot Utrecht | Familiefotoshoot Amersfoort | Familiefotoshoot

Familiefotoshoot Utrecht | Familiefotoshoot Amersfoort | Familiefotoshoot

Familiefotoshoot Utrecht | Familiefotoshoot Amersfoort | Familiefotoshoot

Beste Familie fotograaf | Familiefotograaf Utrecht | Familiefotograaf Amersfoort | Familiefotoshoot

Familiefotoshoot Utrecht | Familiefotoshoot Amersfoort | Familiefotoshoot

Beste Familie fotograaf | Familiefotograaf Utrecht | Familiefotograaf Amersfoort | Familiefotoshoot

Beste Familie fotograaf | Familiefotograaf Utrecht | Familiefotograaf Amersfoort | Familiefotoshoot

Familiefotoshoot Utrecht | Familiefotoshoot Amersfoort | Familiefotoshoot

Familiefotoshoot Utrecht | Familiefotoshoot Amersfoort | Familiefotoshoot

Beste familiefotograaf van Nederland

Wil je ook graag ongeposeerde en verhalende foto’s van jullie als gezin, met of zonder kinderen? Dat kan! In een Day in the Life leg ik de essentie van jullie gezinsleven vast. Ongeposeerd en echt, precies zoals jullie zijn. Ik geloof in de schoonheid van het dagelijkse leven, en dat mooie, pure foto’s enorm waardevol zijn. Neem contact met mij op voor meer informatie over day in the life fotografie en mijn beschikbaarheid!

Merkelijkheid.nl