Bruidsfotoaward 2014 gewonnen!

GP_SusanSusan Bruidsfotografie

Yiieehhaaaa: ik heb de Bruidsfoto Award 2014 gewonnnen! Mijn genomineerde foto in de categorie Groepsportret kreeg de meeste stemmen in de categorie en won daarmee de publieksprijs. Helaas kon ik niet bij de uitreiking aanwezig zijn, maar via twitter probeerde ik het feest een beetje te volgen. Tegen de tijd dat mijn categorie aan de beurt was kreeg ik ineens berichtjes via Facebook & whatsapp: ik had gewonnen! Echt supercool! Daarna bleef mijn telefoon de hele avond piepen en zoemen van alle felicitaties. Nadat ik 2 jaar geleden al eens genomineerd was en uiteindelijk een eervolle vermelding kreeg is dit wel echt een toffe prijs. Hoewel de grootste erkenning voor mij is als een bruidspaar heel blij is met hun reportage en de foto’s tientallen jaren in de familie bekeken worden, is het winnen van een prijs ook heel bijzonder. Het is gaaf om erkenning te krijgen voor iets wat ik zo ontzettend graag doe. En het idee dat er zo veel mensen op mijn foto gestemd hebben is heel bijzonder.

984097_628484783895332_6154122088150541216_n

Bij deze wil ik iedereen die op mijn foto gestemd heeft dan ook bedanken! Een publieksprijs win je simpelweg niet zonder stemmen, dus dat die ingelijste oorkonde in mijn werkruimte staat te shinen heb ik echt aan jullie te denken. Paul & Stephanie, bedankt dat ik jullie bruiloft vast mocht leggen en dat jullie zo gek waren om in jullie mooiste pak over het strand te rennen 😉 Mijn lievelievelieve man, die mij zo veel tijd, ruimte, vertrouwen en geduld geeft om te werken aan wat ik zo graag doe. En boven alles dank U Heer dat U zo veel geeft om voor te danken!

Merkelijkheid.nl