Bruidsfotograaf Zwolle | Stadsbruiloft in Zwolle

Een ontspannen stadsbruiloft in Zwolle, met een vintage trouwjurk, je eigen bootje als trouwvervoer, ijs eten en trouwen op het prachtige stadhuis. Klinkt goed, niet waar? De bruiloft van Christian & Bodei in Zwolle had alle ingrediƫnten om er een prachtige dag van te maken, en dat was het ook. Een dag vol persoonlijke elementen die helemaal passen bij wie ze zijn.

Stadsbruiloft in Zwolle

Hun dag begon op een fijne lentedag thuis, waar de familie hielp om Bodei klaar te maken. Na de first look stapten ze in hun eigen bootje om naar de binnenstad van Zwolle te varen. Echt een superleuk, persoonlijk element. In het centrum aangekomen was het tijd voor de shoot, en haalden we een ijsje bij hun favoriete ijszaak. Ik was nog niet eerder in het centrum van Zwolle geweest als bruidsfotograaf, en het heeft veel leuke plekken om toffe beelden te maken. De shoot eindigde bij de plek waar getrouwd ging worden: het stadhuis van Zwolle. Na een mooie ceremonie door Eva van Omdat Ik Van Je Trouw in de prachtige trouwzaal, werd de dag vervolgd bij de Hofvlietvilla. Terwijl ik met de gasten naar de locatie liep, hopte het bruidspaar weer in hun bootje om via het water hun entree te maken bij de locatie. Na de borrel en het diner met mooie speeches werd de dag afgesloten met een feest.

Gewoon trouwen in Zwolle, met een bootje, ijs en precies zoals ze wilde. Het was perfect!

Reactie van het bruidspaar

“Super bedankt voor de hele gave foto’s!
We krijgen alleen maar positieve reacties op de slideshow en gisteren hebben we de overige foto’s ook bekeken. Wauw!”

Hier is mijn selectie van persoonlijke favorieten van deze dag:

Bruidsfotograaf ZwolleBruidsfotograaf ZwolleBruidsfotograaf ZwolleBruidsfotograaf ZwolleBruidsfotograaf ZwolleBruidsfotograaf ZwolleBruidsfotograaf ZwolleBruidsfotograaf ZwolleBruidsfotograaf ZwolleBruidsfotograaf ZwolleBruidsfotograaf ZwolleBruidsfotograaf ZwolleBruidsfotograaf ZwolleBruidsfotograaf ZwolleBruidsfotograaf ZwolleTrouwfotograaf ZwolleTrouwfotograaf ZwolleTrouwfotograaf ZwolleTrouwfotograaf HofvlietvillaTrouwfotograaf HofvlietvillaTrouwfotograaf ZwolleTrouwfotograaf ZwolleTrouwfotograaf HofvlietvillaTrouwfotograaf HofvlietvillaTrouwfotograaf HofvlietvillaTrouwfotograaf ZwolleTrouwfotograaf HofvlietvillaTrouwfotograaf HofvlietvillaStadsbruiloftStadsbruiloft StadsbruiloftStadsbruiloftStadsbruiloftStadsbruiloft Stadsbruiloft HofvlietvillaStadsbruiloft width=StadsbruiloftStadsbruiloft

Trouwlocatie: Hofvlietvilla
Uitnodiging: Marloes de Vries
Kleding bruidegom: HKC Hony in Zwolle
Vintage jurk bruid: Laura Dols Amsterdam
Corsages: de Eeuwige Lente Apeldoorn
Trouwlocatie: Schepenzaal gemeente Zwolle
Ringen: Trouwringen Zwolle
Weddingplanner: Annemarie Uittenhout
DJ: Chiel van Tongeren
Kaastaart: http://www.harrydesmaakspecialistzwolle.nl/

Ben je na deze bruiloft enthousiast en wil je weten of ik ook beschikbaar ben om jouw bruiloft vast te leggen? Neem dan contact op.

Merkelijkheid.nl