Bruiloft bij de Olmenhorst: trouwen in een boomgaard

Er is iets bijzonders aan trouwen in een boomgaard. Het is informeel, romantisch en een supergezellige plek om te borrelen en dineren. De boomgaardbruiloft van Pim en Anneke was dan ook een heerlijke sfeervolle dag om vast te leggen.

Voor mij begon de dag heel ergens anders, namelijk op de bloeiende heide bij Den Treek. Hier zouden ze elkaar voor het eerst zien. Dit stel houd van de natuur, en een first look op de heide was voor hen een extra speciale manier om hun trouwdag te beginnen. Ik vind dit zelf ook een heerlijk moment om vast te leggen, omdat je altijd weer hetzelfde ziet: ‘Wow, het is zover, we gaan nu echt trouwen!’. Na de first look liepen we een rondje over de heide om wat foto’s te maken, en na een uurtje shooten tussen al het paars vertrokken we richting de Olmenhorst.

Trouwen in een perenboomghaard

De ceremonie vond plaats in de boomgaard tussen de perenbomen. Het begon meteen al goed toen een van de beste vrienden van Pim zijn entree maakte als ‘flowerdude’. De toon was daarmee gezet. De rest van de ceremonie waren dan ook vooral familie en vrienden aan het woord, en werd de ambtenaar alleen kort ingevlogen om het officiële huwelijk te voltrekken. Wat mij betreft is dit voor ieder bruidspaar misschien wel dé allerbeste beste tip voor een bijzondere trouwceremonie. Je laten toespreken door mensen die je goed kent en het zo persoonlijk mogelijk maken levert altijd iets heel bijzonders op. Persoonlijke verhalen die ontroerend, en vaak ook hilarisch zijn. En na mooie persoonlijke geloften en het jawoord was het tijd om te proosten!

Tijdens de borrel wamen er ook veel persoonlijke details terug die bij het bruidspaar passen. Er was een spel met een hamer (ik weet het verhaal niet precies meer, maar het was iets met een feestvakantie met vrienden en wat alcohol 😉 ), de gasten konden hun namen met slagletters in het houten bankje slaan dat Pim & Anneke cadeau kregen (superleuk idee) en en werd lekker geborreld en spelletjes gespeeld.

De dag eindigde met een goed feest waarbij ook de oma van de bruidegom lekker los ging! Absoluut een van mijn favoriete foto’s uit deze reportage 😉 Wat een heerlijke dag!

Deze trouwleveracniers werkten mee aan deze bruiloft:

Trouwlocatie: De Olmenhorst in Lisserbroek
Trouwjurk: Wild at Heart bridal
Trouwpak: Dutch Spirit duurzame trouwpakken
Trouwringen: Nanini Jewelry
Uitnodigingen: Celeste Hollak

Trouwen in een boomgaard, vastgelegd in foto’s met een verhaal

Ben jij na het zien van deze reportage enthousiast, en wil je meer weten van mijn werk en of ik beschikbaar ben om jullie bruiloft vast te leggen? Neem dan zeker contact op en ik reageer snel op jullie bericht. Ik wil jullie verhaal graag vastleggen.

Merkelijkheid.nl