Gezinsfotoshoot Amersfoort | Day in the life

Deze gezinsfotoshoot in Amersfoort is een reportage geworden die een beetje anders dan anders is. Want in plaats van dat ik het volledige gezin vastlegde, was ik bij dit gezin op ‘mamadag’. En hoe leuk is dat?

Gezinsfotoshoot op ‘mamadag’

Iedere moeder van kleine kinderen kan beamen dat de dagen thuis met de kinderen heel leuk, maar ook heel intens zijn. Het zijn dagen waarop je even veel vertederd als doodmoe bent 😉 Ik herken deze struggle als moeder ook. En ik vond het dan ook heel waardevol om zo’n dag voor een andere moeder vast te leggen, en mij te focussen op de band en interactie tussen een moeder en haar kinderen. En ook om een moeder te laten zien hoe hard ze werkt en hoe goed ze het doet. Want deze dag stond vol van spelletjes, lol, interactie en heel veel liefde.

Nadat ik het gezin hun reportage stuurde, kreeg ik deze reactie:
“Dank je wel, lieve Susan. Prachtig vastgelegd. Door deze foto’s worden ogenschijnlijke normale momenten op een dag opeens bijzonder doordat ze de liefde tussen de kindjes en mij zichtbaar maken. Mooi om daar weer bewust van te worden. Het was erg fijn om je in ons midden te hebben, het voelde heel natuurlijk. Jouw stille aanwezigheid hielp mij om naar mezelf te kijken en dan niet in een mening of idee te stappen maar alleen maar te doen wat nodig is, met aandacht en toewijding.”

Hier vind je mijn favoriete beelden van deze Day in the life gezinsfotoshoot:

Day in the life | Familiefotografie | Familiefotograaf Utrecht | Let Me Tell Your Story

Day in the life | Familiefotografie | Familiefotograaf Utrecht | Let Me Tell Your Story

Day in the life | Familiefotografie | Familiefotograaf Utrecht | Let Me Tell Your Story

Day in the life | Familiefotografie | Familiefotograaf Utrecht | Let Me Tell Your Story

Day in the life | Familiefotografie | Familiefotograaf Utrecht | Let Me Tell Your Story

Day in the life | Familiefotografie | Familiefotograaf Utrecht | Let Me Tell Your Story

Day in the life | Familiefotografie | Familiefotograaf Utrecht | Let Me Tell Your Story

ay in the life | Familiefotografie | Familiefotograaf Utrecht | Let Me Tell Your Story

Gezinsfotoshoot in Amersfoort | Day in the life | Familiefotograaf Amersfoort | Familiefotograaf Utrecht | Let Me Tell Your Story

Gezinsfotoshoot in Amersfoort | Day in the life | Familiefotograaf Amersfoort | Familiefotograaf Utrecht | Let Me Tell Your Story

Gezinsfotoshoot in Amersfoort | Day in the life | Familiefotograaf Amersfoort | Familiefotograaf Utrecht | Let Me Tell Your Story

Gezinsfotoshoot in Amersfoort | Day in the life | Familiefotograaf Amersfoort | Familiefotograaf Utrecht | Let Me Tell Your Story

Gezinsfotoshoot in Amersfoort | Day in the life | Familiefotograaf Amersfoort | Familiefotograaf Utrecht | Let Me Tell Your Story

Wil je ook een gezinsfotoshoot van jouw gezin?

Ben je na het zien van deze serie enthousiast, en wil je graag ook een dag uit jullie gezinsleven laten vastleggen in een gezinsfotoshoot of een Day in the life serie? Neem dan contact op. Ik wil jullie gezin graag vastleggen!

Merkelijkheid.nl