Inzendingen Bruidsfotoaward 2015

Vorig jaar was de Bruidsfotoaward, georganiseerd door Bruid & Bruidegom magazine voor mij een succes: ik werd genomineerd, won de publieksprijs met mijn foto en kreeg veel toffe reacties en een paar mooie aanvragen n.a.v. de award. En ook dit jaar doe ik weer mee. Gedurende het trouwseizoen selecteer ik al wat beelden die mogelijk interessant zijn om in te sturen naar awards: tussen duizenden foto’s op zoek naar dat éne beeld wat nog meer dan de rest ontroert, je aan het lachen maakt, wat ik geen tweede keer hadden kunnen maken of simpelweg beeldschoon is. Na heel wat uren selecteren, kiezen, overleggen met collega’s, de selectie aan Erik (‘Ik heb geen idee schat, ik vind ze allemaal mooi’) en de poes ( ‘Jajaja aai me nou maar gewoon’) voorleggen en nog even hard nadenken of de beelden wel laten zien waar mijn fotografie voor staat, kan ik hier eindelijk mijn selectie voor de Bruidsfotoaward 2015 laten zien. 16 Beelden in totaal. Ik ben heel benieuwd of er dit jaar een nominatie bij zit, want er is een beeld waar ik wel iets van verwacht. Maar het is altijd spannend hoe de jury er over denkt, en of mijn beeld wel overeind blijft tussen al het moois wat collega-fotografen gaan insturen. Nu begint het lange wachten tot de bekendmaking in januari… Wat zijn jullie favoriete beelden?

Bruid & Bruidegom

SUSANSUSAN_Bruidsfotoaward_inzendingen_01SUSANSUSAN_Bruidsfotoaward_inzendingen_02

Klaar voor de huwelijksdag

SUSANSUSAN_Bruidsfotoaward_inzendingen_03SUSANSUSAN_Bruidsfotoaward_inzendingen_04

Bruidskinderen

SUSANSUSAN_Bruidsfotoaward_inzendingen_05SUSANSUSAN_Bruidsfotoaward_inzendingen_06

Bruid

SUSANSUSAN_Bruidsfotoaward_inzendingen_07SUSANSUSAN_Bruidsfotoaward_inzendingen_08

Sfeer & Emotie

SUSANSUSAN_Bruidsfotoaward_inzendingen_09SUSANSUSAN_Bruidsfotoaward_inzendingen_10SUSANSUSAN_Bruidsfotoaward_inzendingen_11

De ceremonie

SUSANSUSAN_Bruidsfotoaward_inzendingen_12SUSANSUSAN_Bruidsfotoaward_inzendingen_13SUSANSUSAN_Bruidsfotoaward_inzendingen_14

Groepsportret

SUSANSUSAN_Bruidsfotoaward_inzendingen_15SUSANSUSAN_Bruidsfotoaward_inzendingen_16

Merkelijkheid.nl