Loveshoot

Wat is er mooier dan liefdevolle foto’s van jullie samen?

Of jullie net samen zijn of al jaren bij elkaar, het is het waard om jullie liefde vast te laten leggen. Gewoon zomaar, of als voorbereiding op jullie trouwdag. Een relaxte shoot in de stad, aan zee, of een andere mooie plek waar jullie graag komen. Ik leg jullie graag vast.

Mooie foto’s van jullie samen, als voorbereiding op jullie trouwreportage of ‘gewoon’ omdat jullie die foto’s nog niet hebben. Een loveshoot is een relaxte shoot van jullie samen, waar ik jullie liefde vastleg in mooie beelden. Als jullie gaan trouwen is een loveshoot een perfecte voorbereiding op de trouwreportage. Jullie weten al hoe ik werk en voelen je daardoor op the big day veel sneller op je gemak voor de camera. Je weet al dat je mooi op een foto kunt staan, dus dat is weer één zorg minder ???? De foto’s van de loveshoot kun je ook gebruiken voor jullie uitnodigingen.

Een loveshoot kost 395 euro. Dit is inclusief een reportage van 1,5 uur en een serie van 30-50 beelden, in hoge resolutie geleverd in een online gallery.

Portfolio Loveshoots

Bekijk hieronder een paar van mijn favoriete reportages

Check mijn beschikbaarheid

Hebben jullie interesse in een loveshoot en willen jullie mijn beschikbaarheid weten? Stuur een bericht met dit contactformulier en ik neem snel contact met jullie op. Ik maak graag een mooie fotoserie van jullie samen!.

  Jullie namen (*)

  E-mailadres (*)

  Telefoonnummer

  Datum fotografie

  Hoe hebben jullie mij gevonden?

  Bericht

  Merkelijkheid.nl