Trouwen bij Brasserie Schovenhorst in Putten

Als trouwfotograaf ontdek ik elk jaar wel weer een parel van een trouwlocatie waar ik nog niet eerder geweest ben en die vlakbij huis blijkt te liggen. Zo ging het ook met Brasserie Schovenhorst. Een prachtige plek om buiten in het bos te trouwen, vlakbij Putten. Daar fotografeerde ik in juni deze fijne zomerbruiloft.

Trouwen bij brasserie Schovenhorst

De dag begon omringd door familie en vrienden, waarna we alvast naar de Landgoed Schovenhorst afreisden voor een shoot in het bos. De stilte van het bos samen met het prachtige zomerzonnetje is altijd zo’n fijn moment als bruidspaar om samen de dag te beginnen. Ik zeg altijd tegen mijn bruidsparen: zie de shoot als een moment samen voordat je de rest van de dag omring bent door je liefste familie en vrienden. Je hoeft niet hard aan het werk om te poseren of ‘even door dit moment heen want ik ben zo ongemakkelijk op foto’s’. Ik zoek naar plekken waar ik mooi licht zie of een mooi beeld kan maken. En jullie mogen genieten van dat momentje samen, en gewoon even ‘zijn’.

Buiten trouwen in het bos

Na de shoot barstte de dag echt los, met de trouwceremonie buiten in het bos. Ik zoek op elke trouwdag wat het verhaal van de dag is, wat deze mensen en hun familie en vrienden typeert. En wat mij op deze dag heel erg is bijgebleven, is de liefdevolle familieband die ik dag door mijn lens.
Een band tussen 2 zussen die zo mooi en sterk is.
Een band tussen een vader en een dochter, die er voor zorgde dat hij even diep moest uitblazen nadat hij haar had ‘weggegeven’.
Een band tussen een kleinkind en een oma, die er zo enorm van genoot om bij dit moment aanwezig te zijn.

Trouwen bij Brasserie Schovenhorst

Auto: Trouwautoshop
Trouwjurk: Covers Utrecht
Trouwlocatie: Schovenhorst Putten
Uitnodigingen: Stijlvolle trouwkaarten
Taart: Taartjes van Anneke

Trouwen nij brasserie Schovenhorst, vastgelegd in foto’s met een verhaal

Ben jij na het zien van deze reportage enthousiast, en wil je meer weten van mijn werk en of ik beschikbaar ben om jullie bruiloft vast te leggen? Neem dan zeker contact op en ik reageer snel op jullie bericht. Ik wil jullie verhaal graag vastleggen.

Merkelijkheid.nl