Trouwen bij de Landgoederij Bunnik | Robert & Shardene

Wat krijg je als je een graffiti artiest & een beeldschone Zuid-Afrikaanse bij elkaar zet? Een prachtige persoonlijke bruiloft net buiten Utrecht, bij de Landgoederij Bunnik.

Persoonlijke trouwjurk

Robert & Shardene hadden hun dag ingevuld vol met persoonlijke elementen, zoals handgemaakte decoratie en heel veel persoonlijke foto’s van hun families. Maar het meest bijzondere was wel dat de moeder van Shardene een groot deel van haar trouwjurk zelf gemaakt had. Ze had er zelfs stukjes van haar eigen trouwjurk in verwerkt, kortom: een meer persoonlijke trouwjurk is er niet!

Buiten trouwen bij de Landgoederij in Bunnik

De dag begon bij Shardene thuis, waar ze zich aan het klaarmaken was met haar moeder en de kleine bruidsmeisjes. Aan het eind van de ochtend vertrokken we naar de natuur langs de Kromme Rijn voor de first look. Jarenlang heb ik hier in de buurt gewoond en dit is echt mijn favoriete stukje natuur in de omgeving Utrecht. Na de first look maakten we foto’s en was het al snel tijd om richting de trouwlocatie te vertrekken. Bij de Landgoederij Bunnik werd er heerlijk buiten getrouwd, met veel mooie woorden en persoonlijke, emotionele geloften. De broers van de bruid zorgden voor 2 pinata’s, wat voor hilarische fotomomenten zorgde. Na een paar prachtige, liefdevolle speeches tijdens het diner werd het feest gestart met een toffe openingsdans, en was het hele verhaal van de dag vastgelegd.

Hieronder vind je mijn favorieten van de dag, enjoy!

Trouwen Landgoederij BunnikTrouwen Landgoederij BunnikTrouwen Landgoederij BunnikTrouwen Landgoederij BunnikTrouwen Landgoederij BunnikTrouwen Landgoederij BunnikTrouwen Landgoederij BunnikTrouwen Landgoederij BunnikTrouwen Landgoederij BunnikTrouwen Landgoederij BunnikTrouwen Landgoederij Bunnik

Uitnodigingen en styling: Verfdokter
Taart: Gebakkerij
Ambtenaar: Pastor Pedro
Make-up en haar: My Touch
Locatie: De Landgoederij in Bunnik

Hebben jullie na het zien van deze bruiloft interesse in mij als fotograaf op jullie bruiloft? Neem dan snel contact om op te zien of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

Merkelijkheid.nl