Trouwen in het bos | Trouwfotograaf Utrecht

Trouwen in het bos: ik ben fan! Want what’s not to love? Heerlijke knusse trouwlocatie in het groen, ongedwongen sfeer, een prachtige intieme ceremoniesetting en daarna dineren aan lange tafels tot de zon achter de bomen zakt. Dat was dan ook precies wat deze bruiloft zo fijn maakte. O & C kozen de mooie Hilversumse Heide voor hun bruiloft in het bos. Een heerlijke relaxte dag, prachtige aangekleed door Dorien van Dony by Dien. Na het aantrekken van de jurk, de first look en het verwelkomen van alle gasten werd er getrouwd middenin het bos. Na de ceremonie waren er mooie persoonlijke speeches en plukjes kinderen die overal gezellig tussendoor scharrelden. Ik sloot de dag af toen het diner ten einde kwam en het laatste beetje zon achter het bos verdween.

Hier zijn mijn favorieten van deze prachtige trouwdag:

Trouwen in het bos

Trouwlocatie: De Hoorneboeg
Styling: https://donebydien.nl/
Catering: Bij de Tuinman

Trouwen in het bos, vastgelegd in foto’s met een verhaal

Ben jij na het zien van deze reportage enthousiast, en wil je meer weten van mijn werk en of ik beschikbaar ben om jullie bruiloft vast te leggen? Neem dan zeker contact op en ik reageer snel op jullie bericht. Ik wil jullie verhaal graag vastleggen.

Merkelijkheid.nl