Trouwen op Sardinië

“Wij gaan trouwen op Sardinië en wil je dat voor ons vastleggen?” Ik moest even 2 keer lezen toen ik de mail met deze aanvraag las, want dit krijg ik niet elke dag. 😉 Bruidspaar Carlo & Charlotte kenden mijn werk omdat ik de bruiloft van goede vrienden had vastgelegd. Ik was dus zéér blij toen ik mijn trouwseizoen mocht afsluiten op dit prachtige eiland.

De reis naar Sardinië was nog even spannend, toen ik door een vertraagde vlucht mijn overstap naar Sardinië mistte. Om voorbereid te zijn op dit soort situaties had ik gelukkig een extra reisdag ingepland. En na een nachtje op een ongezellig Duits luchthavenhotel, kwam ik alsnog ruim op tijd voor de bruiloft aan op het eiland. Nadat ik mijn witte Fiat 500 had opgehaald en door het prachtige berglandschap naar de trouwlocatie reed was ik er helemaal klaar voor 🙂

Trouwen bij Hotel La Coluccia

Het hele weekend vond plaats bij (Hotel La Colucci. Een prachtige trouwlocatie met een grote tuin en gelegen aan een strand. Echt de perfecte plek om te trouwen op Sardinië. Ze hebben fijne kamers voor alle gasten en veel ervaring met het organiseren van bruiloften. Het was daarom ook een zeer relaxed weekend, met zon, heerlijk Italiaans eten (tiramisu bij het ontbijt, dan ben ik om) en lieve vrienden en familie van over de hele wereld. Letterlijk van China tot de VS, van Afrika tot Australië. Het was heel bijzonder om te zien dat iedereen van over de hele wereld samenkwam op deze plek om de liefde te vieren.

Italiaanse bruiloft

De trouwdag begon relaxed, met zwemmen, uitgebreid ontbijten en uren de tijd om jezelf klaar te maken. Ik legde de hele dag vast: van de voorbereidingen, de ceremonie met uitzicht op zee, de borrel met hilarische speeches tot en met het feest waar iedereen helemaal los ging. De shoot deden we op dat prachtige plekje aan het water, dat ik een dag eerder toevallig ontdekte tijdens een avondwandeling. Het prachtige, warme licht er bij was de kers op de taart/tiramisu. Trouwen op Sardinië: het was één groot feest. En dit zijn mijn favoriete beelden van dit verhaal:

Trouwen op Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardiniëë | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardiniëë | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen op Sardinië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen in Italië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen in Italiëë | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen in Italië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieTrouwen in Italië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieBruiloft in Italië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieBruiloft in Italië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieBruiloft in Italië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieBruiloft in Italië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieBruiloft in Italië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieBruiloft in Italië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieBruiloft in Italië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieBruiloft in Italië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieBruiloft in Italië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieBruiloft in Italië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieBruiloft in Italië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieBruiloft in Italië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografieBruiloft in Italië | Let Me Tell Your Story bruidsfotografie

Gaan jullie trouwen op Sardinië?

Ben je na het zien van deze reportage enthousiast geworden over mijn fotografie, en ben je benieuwd of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Neem dan contact op. Ik wil graag jullie verhaal vertellen.

Merkelijkheid.nl