2 Nominaties Bruidsfotoaward 2015!

Eindelijk mag het goede nieuws naar buiten! Nadat ik vorig jaar de Bruidsfotoaward won ben ik dit jaar wederom genomineerd! En niet met 1, maar met 2 foto’s! Echt te gek, ik ben super blij! Het zijn 2 foto’s waar ik echt trots op ben. Mijn nominatie in Sfeer & Emotie staat precies voor wat ik graag vastleg: echt momenten. En de nominatie in Groepsportret is een prachtige foto, één van mijn favorieten van het afgelopen jaar. Dat ik voor het 2e jaar achter elkaar genomineerd ben met een strandgroepsportret maakte me wel even aan het lachen 😉

BRENG JE STEM UIT OP MIJN FOTO’S
En nu.. stemmen! het zou te gek zijn om deze nominaties te verzilveren en daar heb ik voor de publieksprijs jullie stemmen bij nodig! Klik op onderstaand logo van de bruidsfotoaward om naar de pagina te gaan waar je kunt stemmen. Vul de datum van vandaag in de bij ’trouwdatum’, en je kunt via deze link je stem uitbrengen. Merci!
Op de website van de Bruidsfotoaward kun je de andere genomineerde foto’s bekijken.

Héél veel dank aan de fantastische bruidsparen die ik dit jaar mocht fotograferen! Omdat jullie mij toelaten op een van de mooiste momenten in jullie leven heb ik deze foto’s kunnen maken. Dat gegeven blijft voor mij elke bruiloft weer bijzonder. Het was een te gek jaar waarin ik genoten heb van zoveel liefde, geluk en lieve mensen. Thanks thanks thanks!

CATEGORIE GROEPSPORTRET
Deze groepsfoto van de strandbruiloft van Pieter & Leon

Nominatie Bruidsfotoaward 2015 | www.susansusan.nl

CATEGORIE SFEER & EMOTIE
Dit toffe moment van de bruiloft van Martin & Rianne

Nominatie Bruidsfotoaward 2015 | www.susansusan.nl

Merkelijkheid.nl