Trouwen in het buitenland | Trouwen in Duitsland

Deze bruiloft was een ervaring! 2 Dagen aan de Duitse Ostsee, bij het prachtige Weissenhaus. Maar vooral waren het 2 dagen met het liefste bruidspaar en hun familie en vrienden. Een bruiloft vol met emoties en ontroering, hilarische speeches en een knalfeest. Ik leerde Simon & Sina kennen tijdens een bruiloft van hun vrienden in Italië. Toen ze mij een paar maanden later mailden met de vraag of ik hun bruiloft in Duitsland wilde fotograferen was ik dan ook meteen enthousiast.

Trouwen in Duitsland

De bruiloft was bij Weissenhaus Resort & Spa. Deze trouwlocatie ligt direct aan het strand van de Ostsee en heeft zo veel toffe opties voor een bruiloft. Op de ochtend van de trouwdag begon de bruidegom zijn dag in het zwembad, terwijl de bruid door haar moeder en bruidsmeisjes in haar mooie Pronovias trouwjurk werd geholpen. Er waren tranen en champagne, wat mij betreft een goede combinatie aan het begin van een bruiloft 😉

In plaats van een first look voor de ceremonie, koos dit bruidspaar er voor om de first look in de kerk te doen. De ceremonie had een element want ik zelf nog niet eerder gezien had op een bruiloft: een ring warming ceremony. Tijdens dit ritueel houden alle gasten de ringen van het bruidspaar kort vast, om ze met een gelukswens weer door te geven aan de volgende persoon. Na afloop van de kerkdienst gingen we weer terug naar de beachclub van Weissenhaus voor de taart en champagne. Voor het diner begon nam ik het bruidspaar nog even mee voor een shoot op het strand en in de bossen in het prachtige gouden middaglicht. Voor wie nog denkt dat de Duitse kust niet mooi is: bekijk de foto’s.

Tijdens het diner werd het bruidspaar liefdevol aangepakt in hilarische speeches door hun familie en vrienden. Er werd keihard gelachen. En ook al kon ik door het taalverschil niet alles verstaan, het was heerlijk om te zien en vast te leggen. De avond werd afgesloten met een knallend feest, en na een lange dag fotograferen vertrok ik ver na middernacht weer naar mijn hotel.

Getting ready bruid | Journalistieke trouwfotografie | Let Me Tell Your Story

Getting ready bruid | Journalistieke trouwfotografie | Let Me Tell Your Story

Getting ready bruidegom | Journalistieke trouwfotografie | Let Me Tell Your Story

Getting ready bruidegom | Journalistieke trouwfotografie | Let Me Tell Your Story

Getting ready bruidegom | Journalistieke trouwfotografie | Let Me Tell Your Story

Getting ready bruid | Journalistieke trouwfotografie | Pronovias jurk | Let Me Tell Your Story

Getting ready bruid | Journalistieke trouwfotografie | Pronovias jurk | Let Me Tell Your Story

Getting ready bruid | Journalistieke trouwfotografie | Pronovias jurk | Let Me Tell Your Story

Trouwceremonie kerk | Trouwen in een kerk | Journalistieke trouwfotografie | Ongeposeerde trouwfotografie | Zwart wit trouwfoto | Let Me Tell Your Story

Trouwceremonie kerk | Trouwen in een kerk | Journalistieke trouwfotografie | Ongeposeerde trouwfotografie | Zwart wit trouwfoto | Let Me Tell Your Story

Trouwceremonie kerk | Trouwen in een kerk | Journalistieke trouwfotografie | Ongeposeerde trouwfotografie | Zwart wit trouwfoto | Let Me Tell Your Story

Ring warming ceremony

Trouwceremonie kerk | Trouwen in een kerk | Journalistieke trouwfotografie | Ongeposeerde trouwfotografie | Zwart wit trouwfoto | Let Me Tell Your Story

Trouwceremonie kerk | Trouwen in een kerk | Journalistieke trouwfotografie | Ongeposeerde trouwfotografie | Zwart wit trouwfoto | Let Me Tell Your Story

Trouwen in Duitsland | Trouwen in het buitenland | Trouwen aan de Ostsee | Let Me Tell Your Story

Trouwen in Duitsland | Trouwen in het buitenland | Trouwen aan de Ostsee | Let Me Tell Your Story

Trouwen in Duitsland | Trouwen in het buitenland | Trouwen aan de Ostsee | Let Me Tell Your Story

Trouwen in Duitsland | Trouwen in het buitenland | Trouwen aan de Ostsee | Let Me Tell Your Story

Trouwen in Duitsland | Trouwen in het buitenland | Trouwen aan de Ostsee | Let Me Tell Your Story

Trouwen in Duitsland | Trouwen in het buitenland | Trouwen aan de Ostsee | Let Me Tell Your Story

Trouwen in Duitsland | Trouwen in het buitenland | Trouwen aan de Ostsee | Let Me Tell Your Story

Trouwen in Duitsland | Trouwen in het buitenland | Trouwen aan de Ostsee | Let Me Tell Your Story

Trouwen in Duitsland | Trouwen in het buitenland | Trouwen aan de Ostsee | Let Me Tell Your Story

Trouwen in Duitsland | Trouwen in het buitenland | Trouwen aan de Ostsee | Let Me Tell Your Story

Trouwen in Duitsland | Trouwen in het buitenland | Trouwen aan de Ostsee | Let Me Tell Your Story

Trouwen in Duitsland | Trouwen in het buitenland | Trouwen aan de Ostsee | Let Me Tell Your Story

Trouwen in Duitsland | Trouwen in het buitenland | Trouwen aan de Ostsee | Let Me Tell Your Story

Trouwen in Duitsland | Trouwen in het buitenland | Trouwen aan de Ostsee | Let Me Tell Your Story

Trouwen in Duitsland | Trouwen in het buitenland | Trouwen aan de Ostsee | Let Me Tell Your Story

Trouwen in Duitsland | Trouwen in het buitenland | Trouwen aan de Ostsee | Let Me Tell Your Story

Trouwen in Duitsland | Trouwen in het buitenland | Trouwen aan de Ostsee | Let Me Tell Your Story

Trouwen in Duitsland | Trouwen in het buitenland | Trouwen aan de Ostsee | Let Me Tell Your Story

Trouwfeest | Openingsdans | Trouwfotograaf Amersfoort

Trouwfeest | Bruiloftfeest | Trouwfotograaf Amersfoort | Let Me Tell Your Story

Trouwfeest | Bruiloftfeest | Trouwfotograaf Amersfoort | Let Me Tell Your Story

Trouwfeest | Bruiloftfeest | Trouwfotograaf Amersfoort | Let Me Tell Your Story

Trouwfeest | Bruiloftfeest | Trouwfotograaf Amersfoort | Let Me Tell Your Story

Trouwfeest | Bruiloftfeest | Trouwfotograaf Amersfoort | Let Me Tell Your Story

Trouwfeest | Bruiloftfeest | Trouwfotograaf Amersfoort | Let Me Tell Your Story

Trouwfeest | Bruiloftfeest | Trouwfotograaf Amersfoort | Let Me Tell Your Story

Trouwfeest | Bruiloftfeest | Trouwfotograaf Amersfoort | Let Me Tell Your Story

Trouwen in Duitsland: zoek je een fotograaf die met jullie mee gaat om jullie herinneringen vast te leggen?

Ben jij na het zien van deze reportage enthousiast, en wil je meer weten van mijn werk en of ik beschikbaar ben om jullie bruiloft vast te leggen? Neem dan zeker contact op en ik reageer snel op jullie bericht. Ik wil jullie verhaal graag vastleggen.

Merkelijkheid.nl