Bruidsfotografie reviews

Bij het afleveren van elke reportage is het voor mij weer een spannend moment: wat is de reactie van het bruidspaar op hun trouwreportage. Ik ben dan ook blij dat ik in de afgelopen jaren zo veel mooie woorden van bruidsparen na het zien van hun foto’s heb mogen ontvangen. Hier lees je hoe bruidsparen mij hebben ervaren bij het vastleggen van hun mooiste dag.

“Als we onze foto’s bekijken dan beleven we de dag weer helemaal opnieuw.”

“Nadat Bas mij ten huwelijk had gevraagd, waren er 2 dingen die ik zeker wist. Ik word Bas zijn vrouw, en Susan is onze fotograaf! Jaren lang ben ik zelf bruidsfotograaf geweest, ik wist dus heel goed wat ik wilde: beelden die spreken, beelden met emoties. En dat kan Susan! Daarnaast is het ook nog eens een super leuke vrouw. Lekker spontaan en enthousiast,met passie voor haar werk en met liefde voor haar bruidsparen. Maar ook onzichtbaar op de dag zelf. Onze bruiloft was intens, er werd veel gelachen, gehuild, gedanst en geknuffeld. En dat alles heeft Susan zo mooi vast weten te leggen. Voor ons een onbetaalbare herinnering.

Bekijk deze reportage

“Onze verwachtingen zijn overtroffen”

“Wij waren op zoek naar een fotograaf die onze bruiloft kon vastleggen in documentaire stijl. Wij houden van niet-geposeerde zwart-wit foto’s. Op de foto’s van Susan zagen we onbewaakte momenten vastgelegd op een manier waarop je niet alleen de beelden kunt terugzien, maar ook de emoties kunt voelen. Wij zijn heel blij met onze keuze voor Susan omdat ze onze verwachtingen heeft overtroffen met haar foto’s. Daarnaast is ze ook vriendelijk in de omgang en gaat ze professioneel te werk.”

N&Y

“De foto’s zijn puur en vol emotie en vertellen het verhaal van de dag”

Toen wij een fotograaf zochten kwamen we al snel uit bij Susan. Haar foto’s zijn zo puur en vol emotie, ze vertellen echt het verhaal van de dag. Eenmaal kennisgemaakt met Susan bleek ook nog dat zij een enorm warm en prettig persoon is. Ze komt heel rustig, professioneel en in control over. Het mooie is dat zij ieder moment op onze bruiloft heeft weten te vangen in beeld maar ondertussen bijna onzichtbaar zich door de dag heen heeft bewogen. Dit is ook wat we veel van gasten terug hebben gehoord, en dat naar ons idee ook de oorzaak dat de foto’s extra puur zijn geworden. De mooiste foto’s zijn samengevoegd in een prachtig album waar we regelmatig met veel plezier in terug kijken en herinneringen ophalen.”

Bekijk deze reportage

“Iedereen is onder de indruk”

“Bij de eerste ontmoeting met Susan was er meteen een klik, ze dacht met ons mee maar legde haar eigen ideeën niet op. Het contact in aanloop naar onze bruiloft was heel fijn. Op de dag zelf hebben we eigenlijk niet gemerkt dat ze er was, maar aan de foto’s te zien is ze op alle plekken tegelijkertijd geweest. Ze heeft alle momenten, groot en klein, vast weten te leggen in haar eigen, ongedwongen stijl. De kleurenfoto’s ogen sprankelend en natuurlijk en worden afgewisseld met sterke zwart-wit beelden. Met heel veel zorg en aandacht hebben we de foto’s en het album aangeleverd gekregen. Iedereen die onze reportage bekijkt, is onder de indruk en de eerste bevriende stellen hebben Susan al gevraagd ook hun bruiloften vast te leggen.”

Marco & Celine

“Bij Susan kregen wij het totaalpakket, een fantastische fotograaf, een prachtige reportage en een geweldig album.”

“Bij het zoeken naar de geschikte fotograaf voor onze bruiloft was het voor ons gelijk duidelijk dat we geen ‘standaard’ reportage zouden willen. We waren op zoek naar iemand die het verhaal van onze grote dag kon vertellen en bovenal die momenten zou vastleggen die ‘echt’ zijn. Al vanaf de eerste kennismaking verwoorde Susan gelijk het gevoel wat wij zochten. Door haar eigenheid en persoonlijkheid was zij tijdens ons bruiloft onzichtbaar, maar tegelijkertijd volledig onderdeel van ons gezelschap. Spontaan en open als zij is, heeft zij de onzichtbare momenten vastgelegd, waardoor het resultaat een feest van verrassing was. In 1 woord: geweldig!”

Maarten & Marije

“De foto’s zijn het mooiste cadeau”

“Van de prachtige foto’s online werden we al heel enthousiast, maar na het kennismakingsgesprek en het zien van een aantal reportages wisten we het zeker! We wilden geen gemaakte foto’s en een eindeloze fotoshoot van alleen het bruidspaar, maar juist spontane foto’s die alle emoties die er op zo’n dag bij komen kijken vastleggen. En nog belangrijker, iemand waarbij wij en onze gasten zich op hun gemak voelen. Susan was echt overal en nergens tijdens onze dag en heeft momenten vastgelegd die wij zelf gemist hebben. Met de foto’s en het prachtige album heeft ze de sfeer van onze dag weten te vangen. Het mooiste cadeau om deze dag nooit meer te vergeten!”

Niek & Suzanne

“Ik vind het bijzonder hoe Susan emotie weet te pakken en precies op de goede momenten weet te schieten”

“Je partner, ringen en foto’s zijn de enige dingen die je overhoudt aan de bruiloft, dus belangrijk om goed te kiezen! Uit de tientallen fotografen sprong Susan voor mij eruit. Ik vind het bijzonder hoe Susan emotie weet te pakken en precies op de goede momenten weet te schieten. Wat me ook opviel was dat niemand zulke goeie feestfoto’s maakt als Susan. Op onze bruiloft was Susan heel fijn aanwezig. Spontaan, grappig en chill. Zelfs mijn man, die foto’s maken normaal afschuwelijk vindt, voelde zich op zijn gemak. Het resultaat is prachtig.”

Mirte & Frank

Wil je na het lezen van deze reviews meer weten?

Neem dan vooral contact op en vertel mij meer over jullie trouwenplannen. Ik wil jullie verhaal graag vertellen.

  Jullie namen (*)

  E-mailadres (*)

  Telefoonnummer

  Datum fotografie

  Hoe hebben jullie mij gevonden?

  Bericht

  Merkelijkheid.nl