Mijn visie & werkwijze

Van de eerste kennismaking tot het doorbladeren van jullie trouwalbum, lees hier wat mijn werkwijze is.

Journalistieke bruidsfotografie

Mijn trouwreportages omschrijf ik als journalistiek of verhalend. Dat houdt in dat ik op jullie bruiloft zoek naar echte momenten, en geen dingen in scene zet. Geen bruiloft is hetzelfde en jullie verhaal is uniek, en dat wil ik laten zien.Ik ben op een bruiloft altijd op zoek naar momenten vol liefde, emotie of humor en wil dat vastleggen in onderscheidende beelden. Ik fotografeer de grote maar vooral ook de kleine momenten van de dag; dé kus, maar ook je vader die op dat moment een traantje wegpinkt. Momenten waardoor je over 10 jaar nog precies kunt terughalen hoe het was.

Kennismaking

Ik vind het belangrijk dat we elkaar leren kennen en dat er een klik is, want op jullie trouwdag ben ik een groot deel van de dag dichtbij jullie. Daarom wil ik graag (vrijblijvend) met jullie kennismaken voor de bruiloft. Tijdens dat gesprek lopen we de planning van jullie trouwdag door, kunnen jullie albums bekijken en vertel ik meer over mijn werkwijze. Ik kan jullie eventueel ook leveranciers aanraden waar ik goede ervaringen mee heb en die jullie trouwdag tot een onvergetelijke dag kunnen maken.

Lees hier ervaringen van bruidsparen

Duidelijke prijzen

Ik communiceer graag open over mijn prijzen, zodat jullie vanaf het eerste moment precies weten waar jullie aan toe zijn qua kosten als ik jullie bruiloft ga vastleggen.

Mijn prijzen zijn inclusief de nabwerking, btw, reiskosten, reistijd en jullie reportage in hoge-resolutie in een online gallery. Deze gallery kunnen jullie delen met familie en vrienden en iedereen kan de beelden (zonder extra kosten en in hoge resolutie) downloaden. Jullie hoeven dus geen foto’s bij te kopen.

Bekijk hier mijn prijzen

De aanloop naar de bruiloft

Jullie hebben mij geboekt voor jullie bruiloft, super! In de aanloop naar de bruiloft houden we contact, en kunnen jullie altijd gebruik maken van mijn ervaring voor tips of advies. Graag maak ik mijn deel in de aanloop naar de bruiloft voor jullie zo makkelijk mogelijk. Ik verzamel alle informatie die ik nodig heb om goed voorbereid jullie trouwdag vast te leggen, en uiteraard heb ik contact met de ceremoniemeester voor de dingen die voor jullie een verrassing blijven!

Op de bruiloft

Op jullie bruiloft meng ik me in het gezelschap en werk ik onopvallend. Ik leg de dag vast zoals het is en zet niets in scene. Door te documenteren (en niet te regisseren) kan ik echte momenten en emoties vangen en zo het verhaal van jullie dag vertellen. Zodat jullie bij het zien van de foto’s kunnen terugdenken aan wat er gebeurde en hoe je je voelde, en niet aan wat ik toen tegen jullie zei. Tijdens eventuele groepsfoto’s en de reportage van jullie samen neem ik uiteraard de leiding.

Op jullie bruiloft ga ik op zoek naar de momenten die iets vertellen: de band met familie of vrienden, humor, romantiek, emotionele gebeurtenissen, kleine momenten of gewoon een heel goed feest! Vaak hoor ik achteraf van een bruidspaar dat ze mij amper opgemerkt hebben en dat ik toch overal was; een compliment voor mijn werkwijze.

Fotoshoot

Tijdens de reportage van jullie samen zal ik jullie kleine aanwijzingen geven, door je bijvoorbeeld te vragen of je op een bepaalde plek wilt gaan staan of dat je naar elkaar wilt kijken. Maar praat verder met elkaar, zoen elkaar en hou elkaar vast. Geniet vooral van een moment samen op jullie bruiloft! Ik fotografeer ondertussen en zoek naar plekken met een interessante compositie of waar het licht mooi is om een prachtig beeld voor jullie te maken.

Na de bruiloft

Binnen een week na de bruiloft ontvangen jullie een preview van enkele foto’s. Daarna ga ik met de reportage aan de slag. Binnen 8 weken na de bruiloft ontvangen jullie de selectie in hoge resolutie in een online gallery. In de nabewerking bekijk ik elk beeld afzonderlijk om het allermooiste uit de foto naar boven te halen. Mijn foto’s kenmerken zich door heldere kleuren en sterke-zwart-wit beelden. Ik vind het belangrijk dat beelden helemaal af zijn, en tegelijkertijd ook herkenbaar en dicht bij de werkelijkheid blijven.

Trouwalbum

Jullie kunnen ook door mij een album laten maken – dat doe ik met liefde! Mijn albums hebben een moderne en stijlvolle opmaak met veel ruimte voor beeld. Een prachtige manier om jullie foto’s te bekijken en jarenlang te bewaren.

Alles over de trouwalbums

Willen jullie meer weten?

Inmiddels heb ik al veel mooie bruiloften vast mogen leggen. Graag vertel ik ook jullie verhaal. Stuur mij via onderstaand formulier een bericht om te vragen naar mijn beschikbaarheid. Ik neem snel contact met jullie op.

  Jullie namen (*)

  E-mailadres (*)

  Telefoonnummer

  Datum fotografie

  Hoe hebben jullie mij gevonden?

  Bericht

  Merkelijkheid.nl