Trouwalbums

Een prachtig trouwalbum met daarin de reportage van jullie trouwdag is de allermooiste manier om nog lang van jullie trouwfoto’s te kunnen genieten. Ik maak met liefde een album voor jullie om jarenlang te bewaren, en waarmee je met plezier terug kunt kijken op jullie ‘mooiste dag’!

“Wij wilden met je delen dat we héél enthousiaste reacties krijgen op het album. Iedereen zegt dat je echt de sfeer zo goed gevangen hebt in alle foto’s, en het boek het verhaal van de dag vertelt.”

Niek & Suzanne

Trouwalbum | Trouwalbum voorbeeld | Trouwalbum laten maken | Trouwalbum maken linnen | Trouwalbum kopen

Bruidsalbum | Bruidsalbum laten maken | Fotoalbum | Fotoalbum laten maken

Trouwalbum | Trouwalbum voorbeeld | Trouwalbum laten maken | Trouwalbum maken linnen | Trouwalbum kopen

Waarom kiezen voor een trouwalbum

01.

Aandenken

Jullie foto’s vasthouden in een album is zo’n andere ervaring dan de beelden op een scherm bekijken. Het is de allermooiste manier om jullie trouwdag opnieuw te beleven.

02.

Waarde

Een trouwalbum krijgt gedurende de jaren steeds meer waarde. Het is een item dat je er elk jaar weer bijpakt, en één van de weinige items dat meeverhuist naar elk huis. Denk maar aan de trouwfoto’s van jullie ouders of grootouders. Het is een stuk familiegeschiedenis.

03.

Handgemaakt

Jullie kunnen het trouwalbum helemaal aanpassen aan jullie wensen, stijl en smaak. Jullie namen, trouwdatum en/of trouwlogo op de cover, prachtig leer of linnen en de mooiste papiersoorten waar de foto’s op gedrukt worden. Zodat het album helemaal bij jullie past.

Mijn trouwalbums kenmerken zich door een rustige, tijdloze opmaak waarin jullie de mooiste momenten van jullie trouwdag nog jarenlang kunnen herbeleven. Het samenstellen van het ontwerp gaat in nauw overleg. Ik maak uit alle beelden een eerste ontwerp en maak alle lastige keuzes, en ga aan de hand van jullie feedback het ontwerp steeds verder aanpassen tot jullie 100% tevreden zijn. Jullie favoriete beelden krijgen dus zeker een mooie plaats in het boek.

De albums bevatten dikke, stevige pagina’s van fotopapier, voorzien van een beschermende UV-coating zodat je foto’s jarenlang mooi blijven. Door de lay-flat bindwijze valt het album plat open en is geen storende naad meer in het midden van de pagina’s. Daardoor kunnen jullie favoriete foto’s groot afgedrukt worden in het album.

Voor de buitenkant van het album kunnen jullie kiezen uit vele kleuren leer, linnen en andere materialen. Ook de cover kun je helemaal naar jullie smaak aanpassen. Zo kun je kiezen voor een cover met een foto, maar ook voor jullie namen, trouwdatum en tekst of jullie persoonlijke trouwlogo op de cover. Ook is er de mogelijkheid voor een pakket met zogenaamde ouderalbums: een kleine replica van jullie trouwalbum. Een prachtig cadeau voor familie.

Jullie kunnen de volledige albumcatalogus hier bekijken.

“Iedereen is onder de indruk”

“Op de dag zelf hebben we eigenlijk niet gemerkt dat ze er was, maar aan de foto’s te zien is ze op alle plekken tegelijkertijd geweest. Ze heeft alle momenten, groot en klein, vast weten te leggen in haar eigen, ongedwongen stijl. ”

Meer ervaringen van bruidsparen

Informeer naar jullie trouwdatum

Gaan jullie trouwen en willen jullie mijn beschikbaarheid weten? Neem dan vooral contact op en vertel meer over jullie trouwenplannen. Ik wil jullie verhaal graag vertellen, en neem snel contact met jullie op.

  Jullie namen (*)

  E-mailadres (*)

  Telefoonnummer

  Datum fotografie

  Hoe hebben jullie mij gevonden?

  Bericht

  Merkelijkheid.nl