Trouwfotograaf prijzen

Wat kost een trouwreportage als jullie bruiloft door mij wordt vastgelegd?

Jullie bruiloft fotograferen is iets waar ik veel tijd, aandacht en liefde in steek. In de voorbereiding en het fotograferen op de dag zelf, maar zeker ook in het proces na het vastleggen van jullie mooiste dag. Daarom fotografeer ik een maximaal aantal bruiloften per jaar, zodat ik elke reportage de aandacht kan geven die het verdiend, en prachtig kan afleveren.

Mijn tarief is inclusief alle uren die ik in jullie bruiloft steek, van het eerste contact tot het afleveren van jullie foto’s. Ik communiceer graag helder over mijn prijzen zodat jullie weten waar jullie aan toe zijn. En er achteraf geen nare verrassingen zijn.

Direct naar de prijzen

“Als we onze foto’s bekijken dan beleven we de dag weer helemaal opnieuw. Voor ons een onbetaalbare herinnering.”

Trouwfotografie | Bruidsfotografie | Trouwreportage | Zwart-wit foto bruiloft | Bruiloft fotoshoot

Trouwen Rijk van de Keizer | Bruidsfotografie | Trouwreportage | Zwart-wit foto bruiloft | Trouwen met kinderen

Wat mag je verwachten als je kiest voor mij?

01

Echte momenten

Op jullie bruiloft zoek ik naar echte momenten die het verhaal van jullie bruiloft vertellen. Ik heb een grote passie voor verhalende fotografie en werk ongedwongen en ongeposeerd. De herinneringen aan de grote en kleine momenten van jullie trouwdag worden voor altijd vastgelegd.

02.

Ervaring

De afgelopen jaren heb ik 175+ bruiloften vastgelegd, en veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van mijn fotografie en mijzelf. Ik ben gespecialiseerd in bruidsfotografie en daardoor kan ik omgaan met de meest uiteenlopende en uitdagende situaties.

03.

Details

Ik besteed veel aandacht aan de voorbereiding én de afwerking van jullie trouwreportage. Van alle informatie die ik vooraf verzamel om goed voorbereid aan het werk te gaan, tot aan het afleveren van de foto’s en een trouwalbum: ik wil dat alles klopt.

Prijzen trouwreportage

Een trouwreportage is mogelijk vanaf 1995 euro. Dit is inclusief:

+ 6 uur fotografie
+ Een preview kort na jullie bruiloft
+ Een slideshow met de highlights van jullie bruiloft: mijn 50-80 favoriete beelden op muziek in een film van een paar minuten
+ De volledige reportage (minimaal 250 beelden) geleverd in een online gallery (afgeschermd met wachtwoord), waaruit jullie de beelden kunnen downloaden en delen met familie & vrienden
+ Een prachtig album van 15×20 cm met de 30 mooiste beelden die jullie trouwdag samenvatten
+ BTW

Een reportage is per uur uit te breiden tot een compleet verslag van jullie dag. Ieder uur extra kost 150 euro per uur. Gemiddeld ben ik tussen de 10 en 14 uur aanwezig op een bruiloft om het complete verhaal van aankleden tot feest vast te leggen.

Gaan jullie op korte termijn trouwen of is jullie bruiloft klein & korter dan 6 uur? Twijfel niet om contact met mij op te nemen! Ik wil jullie verhaal graag vastleggen.

Neem contact op

Trouwalbum

Een prachtig album met daarin de reportage van jullie trouwdag is de allermooiste manier om nog lang van jullie trouwfoto’s te kunnen genieten. Ik maak met liefde een album voor jullie om jarenlang te bewaren, en waarmee je met plezier terug kunt kijken op jullie ‘mooiste dag’!

Meer over een trouwalbum

Trouwfotografie portfolio

Meer recente reportages kun je bekijken mijn Blog

Jij wil vast meer weten!

Ik help je graag verder met wat je maar wil weten! We kunnen direct een afspraak inplannen, of gewoon even over de telefoon babbelen.

  Jullie namen (*)

  E-mailadres (*)

  Telefoonnummer

  Datum fotografie

  Hoe hebben jullie mij gevonden?

  Bericht

  Merkelijkheid.nl