Trouwfotografie portfolio

Als trouwfotograaf ga ik op zoek naar het verhaal van jullie bruiloft. Ik leg de grote én de kleine momenten van jullie dag vast. Wat jullie en de bruiloft eigen en bijzonder maakt. Kostbare momenten en bijzondere emoties leg ik vast in verhalende, echte beelden. Met mijn trouwfotografie maak ik jullie herinneringen aan deze unieke dag in jullie leven tastbaar, en kunnen jullie nog jarenlang terugkijken op dit bijzondere moment in jullie leven.

Mijn favoriete reportages

Bekijk hieronder een paar van mijn favoriete reportages

Mijn visie en werkwijze

Van de eerste kennismaking tot het doorbladeren van jullie trouwalbum: wat kunnen jullie van mij verwachten? Ik vertel jullie graag meer over mijn werkwijze.

Meer over mijn werkwijze

Wat kost een trouwreportage als jullie bruiloft door mij wordt vastgelegd?

Jullie bruiloft fotograferen is iets waar ik veel tijd, aandacht en liefde in steek. In de voorbereiding en het fotograferen op de dag zelf, maar zeker ook in het proces na het vastleggen van jullie mooiste dag. Mijn tarief is inclusief alle uren die ik in jullie bruiloft steek, van het eerste contact tot het afleveren van jullie foto’s.

Bekijk hier mijn prijzen

Informeer naar jullie trouwdatum

Gaan jullie trouwen en willen jullie mijn beschikbaarheid weten? Neem dan vooral contact op en vertel meer over jullie trouwenplannen. Ik wil jullie verhaal graag vertellen.

Jullie namen (*)
E-mailadres (*)
Telefoonnummer
Trouwdatum
Hoe hebben jullie mij gevonden?
Bericht

Merkelijkheid.nl