Let me tell you my story

De hoogtepunten in het leven vastleggen, op een pure en verhalende manier. Vol liefde, humor, emoties en sterke momenten. Toen ik voor het eerst een bruiloft fotografeerde en ontdekte dat ik iets héél anders kon maken dan beelden vol clichés en zoetsappigheid wist ik het: dit is wat ik wil doen. Inmiddels ben ik vele bruiloften verder, en is het vertellen van verhalen met beeld wat ik het liefste doe.

Ik vind het fantastisch om herinneringen van anderen vast te leggen. Zodat je voor altijd terug kunt daar dat éne moment, en kunt nagenieten met de foto’s.

Fotografie is voor mij de ultieme manier om zichtbaar te maken wat ik belangrijk vind in het leven. Ik geloof in de schoonheid van het imperfecte, en dat de werkelijk altijd mooier is dan wat wij bedenken. Als fotograaf ben ik op de achtergrond aanwezig en grijp ik niet in, maar documenteer echte momenten. Zodat je, met de foto’s, altijd kunt teruggaan naar hoe je je voelde of wat er gebeurde op dat moment.

Ik ben Susan, getrouwd met Erik en moeder van Juna, Elias en Resa. Samen met hen woon ik in Amersfoort. Ik hou van aanrommelen in mijn volkstuin, de goudgele avondzon en iets bakken met véél roomboter en chocola.

Voor wie:
Ik werk graag voor bruidsparen, verliefde stellen en gezinnen die een uniek en persoonlijk aandenken willen aan een hoogtepunt in hun leven of ander dierbaar moment. Wil je dat ik ook jouw verhaal vertel? Neem gerust contact met mij op en laat mij weten wat jullie ideeën zijn, dan kijken we samen wat ik voor jullie kan betekenen.

Naast bruiloften fotografeer ik ook gezinnen en andere bijzondere momenten en verhalen. Alles leg ik vast in mijn eigen kenmerkende stijl: puur en met de nadruk op momenten. Of het een bruiloft is, een geboorte of een gewone dag uit jullie dagelijks leven: ik leg jullie herinneringen aan dit moment vast. Zodat jullie altijd terug kunnen kijken op deze periode in jullie leven.

Gezinsfotografie


Jullie gezin vastgelegd, ongeposeerd en zoals jullie echt zijn. Bij mijn Day in the life reportages loop ik een hele of halve dag mee in jullie dagelijks leven. Ik leg alles vast wat er gebeurdt: de mooie en grappige momenten, de tranen, knuffels en jullie dagelijkse gewoontes. Want ik geloof dat een waardevol aandenken aan deze intense tijd in jullie leven bestaat uit al deze momenten. En niet alleen foto’s van de kinderen, maar juist van jullie allemaal.

Meer over Day in the life

Een onbetaalbare herinnering

“Onze bruiloft was intens, er werd veel gelachen, gehuild, gedanst en geknuffeld. En dat alles heeft Susan zo mooi vast weten te leggen. Als we onze foto’s bekijken dan beleven we de dag weer helemaal opnieuw. Voor ons een onbetaalbare herinnering. Ze is een top vrouw met passie voor haar werk en met liefde voor haar bruidsparen.”

Lees meer reviews

Check mijn beschikbaarheid

Gaan jullie trouwen en willen jullie mijn beschikbaarheid weten? Neem dan vooral contact op en vertel meer over jullie trouwenplannen. Ik wil jullie verhaal graag vertellen.

  Jullie namen (*)

  E-mailadres (*)

  Telefoonnummer

  Datum fotografie

  Hoe hebben jullie mij gevonden?

  Bericht

  Merkelijkheid.nl