Lees hier hoe gezinnen hun Day in the life hebben ervaren

“De foto’s zijn echt wie wij zijn”

“’s Ochtends vroeg gaat de deurbel. Ik ben net wakker en laat Susan binnen. De rest van het gezin slaapt nog. Een hele dag iemand met een fotocamera in ons gezin.. ik vind het best spannend. De kinderen worden wakker, Susan loopt met haar camera mee naar de slaapkamer en de ‘day in the life’ start! Het blijkt een fantastische dag te zijn! Susan weet een ontspannen sfeer te creeëren en is op de achtergrond aanwezig. Al snel merken we het klikken van de camera niet meer.

De foto’s zijn echt wie wij zijn, ze zijn puur en oprecht. Als mijn kinderen later terug zullen kijken naar deze fotoserie hoop ik dat ze mogen glimlachen bij het zien van zichzelf terwijl ze in bad zitten, koekjes bakken en regenwormen vangen in de tuin. Mijn dochters mochten een hele dag zichzelf zijn en dit heeft Susan geweldig weten vast te leggen in kleurrijke foto’s, bomvol emotie en plezier.”

‘Onwijs gave ‘in the moment’ foto’s’

“Al twee keer heeft Susan bij ons een Day in the Life vastgelegd. De eerste keer was dit op onze vakantie op een boerencamping in Nederland en de tweede keer toen wij afscheid namen van ons geliefde Haarlem om te verhuizen naar het noorden. We wilden met onze jonge kids niets geposeerd en toffe foto’s. Dit is gelukt bij Susan. Ze is heel gezellig en zit midden in het gezin tijdens de fotoreportage, waardoor het heel ontspannen is. Dan is het even wachten, maar zien we onwijs gave, heldere, in ‘the moment’ foto’s vol kleur. Ik hou ervan!”

Wil je na het lezen van deze reviews meer weten?

Neem dan vooral contact op en vertel mij meer over jullie trouwenplannen. Ik wil jullie verhaal graag vertellen.

  Jullie namen (*)

  E-mailadres (*)

  Telefoonnummer

  Datum fotografie

  Hoe hebben jullie mij gevonden?

  Bericht

  Merkelijkheid.nl