Lees hier hoe gezinnen hun Day in the life hebben ervaren

“De foto’s zijn echt wie wij zijn”

“’s Ochtends vroeg gaat de deurbel. Ik ben net wakker en laat Susan binnen. De rest van het gezin slaapt nog. Een hele dag iemand met een fotocamera in ons gezin.. ik vind het best spannend. De kinderen worden wakker, Susan loopt met haar camera mee naar de slaapkamer en de ‘day in the life’ start! Het blijkt een fantastische dag te zijn! Susan weet een ontspannen sfeer te creeëren en is op de achtergrond aanwezig. De kinderen gaan ook lekker hun eigen gang, al snel merken we het klikken van de camera niet meer.

De foto’s zijn echt wie wij zijn, ze zijn puur en oprecht. Als mijn kinderen later terug zullen kijken naar deze fotoserie hoop ik dat ze mogen glimlachen bij het zien van zichzelf terwijl ze in bad zitten, koekjes bakken en regenwormen vangen in de tuin. Mijn dochters mochten een hele dag zichzelf zijn en dit heeft Susan geweldig weten vast te leggen in kleurrijke foto’s, bomvol emotie en plezier.”

‘Onze verwachtingen zijn overtroffen’

“Wij waren op zoek naar een fotograaf die onze bruiloft kon vastleggen in documentaire stijl. Wij houden van niet-geposeerde zwart-wit foto’s. Op de foto’s van Susan zagen we onbewaakte momenten vastgelegd op een manier waarop je niet alleen de beelden kunt terugzien, maar ook de emoties kunt voelen. Wij zijn heel blij met onze keuze voor Susan omdat ze onze verwachtingen heeft overtroffen met haar foto’s. Daarnaast is ze ook vriendelijk in de omgang en gaat ze professioneel te werk.”

N&Y

Wil je na het lezen van deze reviews meer weten?

Neem dan vooral contact op en vertel mij meer over jullie trouwenplannen. Ik wil jullie verhaal graag vertellen.

Jullie namen (*)
E-mailadres (*)
Telefoonnummer
Trouwdatum
Hoe hebben jullie mij gevonden?
Bericht

Merkelijkheid.nl