Let me tell you my story

Ik ben Susan, het gezicht achter Let Me Tell Your Story. Enthousiast, echt, bevlogen en liefhebber van veldbloemen, de herfst en nieuwe ervaringen, bestemmingen en smaken. Getrouwd met Erik en moeder van Juna, Elias & Resa. Ik heb een grote liefde voor verhalen, en vind dat ik geweldig werk heb: Het vastleggen van herinneringen op bijzondere momenten in het leven van mensen. Op hoogtepunten, zoals een bruiloft, maar ook op heel gewone dagen die je wilt koesteren. Met beelden die een verhaal vertellen kun je de herinneringen aan deze unieke dag in jullie leven nog jarenlang oproepen.

Fotografie is voor mij zichtbaar maken hoe ik het leven zie en wat ik belangrijk vind: Liefde, humor, emoties, connectie. Kleine momenten die zo snel voorbij gaan, en die je misschien niet eens ziet, voor altijd vastleggen. Ik fotografeer bruiloften omdat ik hou van de verschillende mensen en verhalen die er elke bruiloft weer zijn. Elke dag is uniek en daar haal ik mijn inspiratie uit. Het is voor mij heel bijzonder om elke keer weer toegelaten te worden tot een intiem moment als een bruiloft en daar een stukje familiegeschiedenis vast te leggen.

Als fotograaf ben ik op de achtergrond aanwezig en grijp ik niet in, maar documenteer echte momenten. <Ik zal op een bruiloft nooit vragen om iets over te doen voor de foto. Het is voor mij belangrijk om authentieke momenten vast te leggen. Zodat als je de foto’s ziet je kunt terugdenken aan hoe je je toen voelde of wat er gezegd werd. Hét moment op zijn mooist vastleggen – hoe groot of klein dat ook is – is mijn missie op jullie trouwdag. Zodat met de reportage van jullie huwelijk jullie herinneringen voor altijd zijn vastgelegd.

Kennis maken?

Naast bruiloften fotografeer ik ook gezinnen en andere bijzondere momenten en verhalen. Alles leg ik vast in mijn eigen kenmerkende stijl: puur en met de nadruk op momenten. Of het een bruiloft is, een geboorte of een gewone dag uit jullie dagelijks leven: ik leg jullie herinneringen aan dit moment vast. Zodat jullie altijd terug kunnen kijken op deze periode in jullie leven.

Gezinsfotografie


Jullie gezin vastgelegd, ongeposeerd en zoals jullie echt zijn. Bij mijn Day in the life reportages loop ik een hele of halve dag mee in jullie dagelijks leven. Ik leg alles vast wat er gebeurdt: de mooie en grappige momenten, de tranen, knuffels en jullie dagelijkse gewoontes. Want ik geloof dat een waardevol aandenken aan deze intense tijd in jullie leven bestaat uit al deze momenten. En niet alleen foto’s van de kinderen, maar juist van jullie allemaal.

Meer over Day in the life

Een onbetaalbare herinnering

“Onze bruiloft was intens, er werd veel gelachen, gehuild, gedanst en geknuffeld. En dat alles heeft Susan zo mooi vast weten te leggen. Als we onze foto’s bekijken dan beleven we de dag weer helemaal opnieuw. Voor ons een onbetaalbare herinnering. Ze is een top vrouw met passie voor haar werk en met liefde voor haar bruidsparen.”

Lees meer reviews

Check mijn beschikbaarheid

Gaan jullie trouwen en willen jullie mijn beschikbaarheid weten? Neem dan vooral contact op en vertel meer over jullie trouwenplannen. Ik wil jullie verhaal graag vertellen.

  Jullie namen (*)

  E-mailadres (*)

  Telefoonnummer

  Datum fotografie

  Hoe hebben jullie mij gevonden?

  Bericht

  Merkelijkheid.nl