Uitvaartfotograaf Amersfoort

Uitvaartfotografie (of afscheidsfotografie) is herinneringen vangen met beeld.. Als documentair uitvaartfotograaf leg ik de dag van het afscheid vast. De grote en kleine momenten, in ongeposeerde beelden. Verhalend, integer en waardevol.

Afscheidsfotograaf

Foto’s van een uitvaart leggen niet alleen herinneringen vast, maar kunnen ook een bron van troost zijn in het rouwproces. In mijn afscheidsfotografie leg ik de essentie van deze gebeurtenis vast, zodat de kostbare momenten voor altijd gekoesterd kunnen worden. Mijn fotografie is documentair/verhalend. Dit houd in dat ik ongeposeerde momenten vastleg en zoek naar het verhaal van het afscheid. In mijn foto’s vang ik de sfeer van het moment: verbondenheid, emoties en de kleine, betekenisvolle details die passen bij jullie afscheid. In de emotie van het moment gaan wellicht veel dingen aan je voorbij. Met mijn afscheidsreportages kun je weer terug naar het moment en alle grote en kleine gebeurtenissen herbeleven. Ik streef er naar om een gevoelige en oprechte reportage te maken die recht doet aan hoe het afscheid was.

Werkwijze uitvaartfotografie

Zodra jullie contact opnemen plan ik een kennismaking, dit kan zowel telefonisch als bij jullie thuis. Ik hoor graag van jullie wie jullie geliefde was, hoe het afscheid er uit komt te zien en ik zal mijn werkwijze uitleggen. Aan de hand van jullie wensen bepalen we het aantal uur fotografie en of jullie een album zouden willen. Ik hoor ook graag of er eventuele bijzonderheden zijn of dingen waar ik rekening mee kan houden. Ik streef er naar dat jullie je op het afscheid nemen kunnen richten en ik jullie qua fotografie volledig kan ontzorgen. Op de dag zelf ben ik discreet en respectvol aanwezig. Ik ben niet onzichtbaar, maar werk wel onopvallend en sta op het juiste moment op de juiste plek.

Uitvaartfotograaf Amersfoort

Ik kom uit de regio Amersfoort. Mijn werkgebied beperkt zich niet tot de regio Amersfoort en Utrecht, en ik ben dan ook beschikbaar voor uitvaarten in het hele land.

Tarief

Afscheid 650 euro

+ 3 Uur Fotografie, bijvoorbeeld: het moment van samenkomen op de locatie van het afscheid, de afscheidsdienst en de route naar het graf/crematorium en eventueel samenzijn daarna.

+ Een reportage van +/- 100 beelden, binnen 3 weken geleverd.

+ Een privé online gallery waaruit jullie de reportage kunnen downloaden in hoge resolutie

+ Een basisalbum van 15×20 cm met 20 beelden

+ Exclusief reiskosten 35 ct/km vanaf postcode 3816HG

Extra fotografie €150 per uur

+ Extra uren fotografie om bijvoorbeeld het samenzijn thuis, het sluiten van de kist of andere rituele in de week van de uitvaart vast te leggen.

Album 395,-

+ Handgemaakt fotoalbum in 25x25cm met 30 pagina’s

+ Cover in linnen of velvet

+ Gepersonaliseerde cover met letterpress tekst

+ Extra pagina’s of lederen cover tegen meerprijs

“Dankjewel voor de foto’s, het zijn prachtige beelden geworden die ons heel erg dierbaar zijn.”

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over een afscheidsreportage en mijn beschikbaarheid? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Ik ben ook telefonisch bereikbaar op 0653382575

  Jullie namen (*)

  E-mailadres (*)

  Telefoonnummer

  Datum fotografie

  Hoe hebben jullie mij gevonden?

  Bericht

  Merkelijkheid.nl